Astrologie

Astrologie is een oude wetenschap die in de moderne tijd zijn titel van wetenschap verloren is. Het gebruik van en de inzichten verkregen door astrologie zijn echter door de eeuwen heen blijven bestaan.
Astrologie is een van de vele methodes om zelfkennis te verwerven. Het geeft je ook de mogelijkheid om andere mensen beter te leren begrijpen en zonder vooroordelen te bekijken. Het leert je te begrijpen waar gedachten, gevoelens, wensen en plannen vandaan komen. Om dat te kunnen is het wel nodig om met een open geest ontvankelijk te zijn voor patronen, waarheden en kennis. Het gaat niet over toekomstvoorspelling, maar over inzicht in eigen handel en wandel.
Een astrologische duiding kan je zicht geven op volgende levensdomeinen :
– Levensdoel
– Persoonlijkheid en temperament
– Relatie met je partner
– Omgang met je kinderen
– Vriendenkring
– Studiekeuze / professionele loopbaan
– Materiële situatie
Een horoscoop kan je helpen om inzicht te krijgen of doordachte beslissingen te nemen bij iedere grote verandering in je leven. Het biedt je ook een helikopterzicht bij situaties uit het verleden waar je lessen uit wil trekken.
Voor het trekken van een correcte horoscoop dien je te beschikken over geboorteplaats, – datum en – uur. Die gegevens kunnen worden opgevraagd bij de burgerlijke stand van de gemeente waar je geboren bent.
Verjaardagshoroscoop of solar: rond je verjaardag kan je een horoscoop laten trekken voor het aankomende jaar. Het helpt je om kansen en mogelijkheden voor het toekomstige jaar beter te kunnen grijpen. Ook de valkuilen die op je pad komen worden opengetrokken. Een gewaarschuwd man is er twee waard. Een verjaardagshoroscoop kan maar gemaakt worden na een duiding van je geboortehoroscoop.
• Interpretatie geboortehoroscoop: 2 uur voorzien
• Interpretatie verjaardagshoroscoop: 1 uur voorzien
Geschenktip: Schenk een familielid of vriend een interpretatie van zijn persoonlijke horoscoop.